Huskylyan

Huskylyan

Skånedraget

Nu har vi en bloggPosted by Sandra Olofsson Tue, December 15, 2009 11:00:41

Ja då har det gått över en månad sedan sista blogginlägget! Vart tar tiden vägen? Så nu är det dags för uppdatering.

Jag, mamma och Maja har varit i Polen en vecka. Där passade vi på att njuta och gå till lite skönhets salonger. Ibland behöver man piffa till sig lite i den mörka tillvaron som vintern bjuder på. Vi besökte även en hel del släktingar som sig bör. . . Det bjöds på god mat och bakverk överallt och inte minst världens godaste öl ZYWIEC.

Träningen av hundarna går på som vanligt. Man har öppnat upp ögonen för många nya stjärnor här på kenneln. Medusa kommer med all säkerhet att inom en snar framtid att bli en huvudledare i mitt tävlingsspann. Zeke och Bacardi jobbar på som riktiga arbetsmyror. Acin och AJ är nu provade i selen och även det ser mycket lovande ut. De håller sig på rätt sida av linan, inget trassel och driver på bra i selarna. Kul. Det värmer så i hjärtat att se sina hundar jobba bra för en.

På söndag den 20 december är alla hjärtligt välkomna att deltaga i Skånedraget, som tävlande, funktionär eller publik. Det är en barmarkstävling som går på Ullstorps kursgård strax utanför Höör. Det finns en hel del startande allt ifrån cani cross till 8-spann. På plats kommer det att finnas en del utrustning samt fika på plats. Så passa på att boka in söndag nu. Ni som inte anmält er ännu, gör det. Sista anmälningsdag för ordinarie startavgift är i morgon. Tveka inte. Detta är ett gyllene tillfälle att prova vilka hundar ni ska tävla i vinter eller bara att ha kul och träffa likasinnade. Man behöver inte ha grönt kort. Man kan anmäla sig i motionsklassen. Adam startar i cani cross och 8-spann. Carolina som lånar hund utav oss startar med Chevak i cani cross. Kom och utmana dem. Jag och Maja är funktionärer samt fika ansvariga. Som sagt- VÄLKOMNA till SKÅNEDRAGET.

  • Comments(1)//blogg.huskylyan.com/#post75