Huskylyan

Huskylyan

Det känns sååå tomt. . . !

Nu har vi en bloggPosted by Sandra Olofsson Sat, January 16, 2010 11:40:17

Igår när jag matade hundarna på kvällen kändes det riktigt tomt. Jag tittade bort i Dios och Cash hundgård, ingen Chevak. Tittade sedan hos Mumin och Medusa, ingen Tequila. Det beror på att de flyttat till sina nya hem. Chevak har flyttat till Tommy och Christina, Tequila till Tina och Peter. Vi önskar dem all lycka och välgång i sina nya hem. Givetvis vet vi att det är bra hem men det är klart att man saknar sina familjemedlemmar.Chevak med sin nya husse Tommy.Tequila med nya matten Tina.

Första 2-3 dagarna när Chevak lämnat oss satt Cash och ylade efter sin bror väldigt hjärtskärande. Så när jag till sist hörde ett EVIGT "AOOOOHHHHH" dygnet runt förstod jag att det inte bara var Cash som var igång. Medusa har börjat löpa och hennes pappa Teqno trånar efter henne dygnet runt. Det är vid sådana tillfällen man blir påmind om varför man inte vill ha fler tikar!

Nu är det bara 11 träningspass kvar till Polarhundsmästerskapet. Känns lite ångestladdat då vi egentligen inte har hundarna i toppform förrän i mitten av mars, lagom till SM. Vi får se resan som övning för unghundarna samt se själva tävlingen som 2 träningspass på snön inför SM:et. Går det dåligt så är det vårat fel då vi inte är klara med träningen, går det bra är det ett stort + i kanten.

  • Comments(0)//blogg.huskylyan.com/#post80