Huskylyan

Huskylyan

Finns det verkligen något LAGOM?

Nu har vi en bloggPosted by Sandra Olofsson Wed, February 03, 2010 10:45:02
Igår tillbringade jag 6 timmar till att skotta snö. Massagen på kvällen kändes som helt bortkastad då man fick skotta i 3 timmar för att ens kunna mata hundarna på kvällen. Klockan 1 på natten hade jag bara skottat 1/3 av vad som borde skottas. Idag är Benny bokad med sin traktor då jag inser att det inte går att skotta undan i den takt som det faller. Det kommer bara mer och mer och mer . . . .
Selarna, halsbanden, overallerna, ja allt som behövs till helgen håller på att tvättas. Hoppas bara att det går att köra dit. Igår var det snökaos av yttersta graden. Om man så körde direkt efter plogbilen gick det i 30 km/H.
Hundvakt till de höglöpande damerna är ordnad. Jag kan bara säga, JÄKLAR vad SKÖNT det ska bli och slippa dem, eller rättare sagt slippa hanhundarnas eviga stressande, ylande, vallande. . . Men det är säkert många som tyvärr kommer att ha med sig sina höglöpande tikar till tävlingen, så vi får väl se om det hjälper överhuvudtaget.

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Anders Tue, February 09, 2010 20:08:39

Hej! Hører fra våre venner Tora og Viggo at dere hadde en fin tur til Särna!? Dere er selvsagt velkommen til å besøke oss her i Oslo! :-) Kram från Anders, Priscila, Phoebe, Luke og Nexus...