Huskylyan

Huskylyan

Valpar, valpar, valpar

Nu har vi en bloggPosted by Sandra Olofsson Fri, June 11, 2010 20:46:35

Då var valpsäsongen igång. Vi själva har 7 busar efter Team Amarox Mumin och Trahimus Dio. 4 hanar och 3 tikar. De växer så det knakar. På måndag blir de 10 veckor, vad tiden går fort! Det är tyvärr bara en hane bokad ur kullen, är det verkligen ingen mer som är intresserad av dessa topphundar? Bli inte förvånade om 2 år då ni bara kommer att se ryggen av oss då dessa superhundar drar ut i spåret :) Då ångrar ni er att ni inte passade på att föryngra ert spann samtidigt som vi åtnjuter glädjen av att ha behållt dem. . .

Tiny har blivit pappa till 4 valpar, 3 tikar samt 1 hane. Teqno har blivit pappa till 7 valpar, 4 hanar samt 3 tikar. Dessutom väntar kennel Ulvedalen valpar på Kraka som är parad med vår Niklas. Tiny har dessutom nyligen parat en tik till. Så många valpar blir det. Men i ärlighetens namn så är de värda att gå i avel. Vi är riktigt nöjda med vårt hundmaterial. Alla är superbra.

Dagarna fylls med cani crossrundor samt mycket bus och kel. Stor som liten. Valparna och Maja stormtrivs ihop.

Ha en bra kväll.

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Eva med töserna Wed, June 16, 2010 21:50:57

Vilka fina valpar!!
Turbo är ju bedårande!!
Grattis till så fina valpisar!!