Huskylyan

Huskylyan

Våra charmtroll

Nu har vi en bloggPosted by Sandra Olofsson Mon, August 02, 2010 21:19:30

Ja, nu har två av dem lämnat oss för att göra sig hemma stadda hos sina nya familjer. Huskylyan Superstar( som numera kallas Cera) har flyttat till familjen Örnberg i Svedala. Valet på tik föll sig naturligt då den enda kvinna i familjen är frun :) Hon flyttade i början av juli.
I slutet av juli flyttade Huskylyan Master( som numera kallas Damon) till Elis och Sandra i Vetlanda. Han är inte den enda draghunden där. Sedan tidigare bor hans halvbror Huskylyan Izor( Vargtass) där samt en samojedvalp. Där bor även 2st andra hundar av modell mindre. Enligt rapporter stortrivs han med sina nya vänner.
Kenneln har inte bara blivit av med hundar- den har även utökat. När Master flyttade ut så flyttade Taki in. Vi har fått den stora äran att denna säsongen få låna in Taki för att träna och tävla henne. Taki är mamma till Bruno och Balou som vi köpte i våras. Vi vill tacka Juan med familj som var såååå vänliga och körde hem henne till oss. Sedan vill vi även tacka ägaren till Taki, Eduardo, som gett oss förtroendet att få låna henne denna säsongen. TACK!

Vi har i helgen haft jätte trevligt besök av Emma och Jonas från kennel Sunshine husky. De hade med sig några vänner men framför allt de söta Teqno avkommorna. Här är en bild på några av sötisarna. Visst brås de allt på pappa?

I helgen var vi på världens häftigaste bröllop som gick i bonna andan. Här är en bild på mig, Maja och drängen Alfred( eller är det Adam?)

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Anders Sun, August 08, 2010 20:21:31

Herlig med alle valpene hos dere! Phoebe (Huskylyan Amber) er "reservemamma" for vår lille valp Joey.... Phoebe skal nok bli mamma selv neste år, da! :-)