Huskylyan

Huskylyan

Flying huskies

Nu har vi en bloggPosted by Sandra Olofsson Wed, February 16, 2011 21:46:28
Fina bilder på unghundarna till hemsidan stod på dagens schema. Insåg rätt fort att det är en omöjlighet att få en bra stillbild av en siberian husky. Enda gången de står fint är bakom alla hungårdssektionerna och hur fina är sådana bilder? En sak är säkert: Om jag någonsin skulle få för mig att byta kennelnamn så skulle den definitivt heta Flying huskies. Varför? Titta själva på detta axplock från dagens fotografering.

Den här bilden blev riktigt fin. Från vänster Teqno, Tiny och de tre bröderna grabbarna grus( Turbo, King och Hope).

Visst kan man se att de har 50% samma genetiskt anlag? Huskylyan First Choice( Nana) till vänster och Huskylyan Zeke till höger. Mamma till dessa båda är Team Amarox Mumin. Nana är dock ej 1 år än och Zeke blir snart 3.
Enda gången våra huskysar är lugna, i hundgården( i alla fall några sekunder). Här är underbart söta Huskylyan Number ONE.

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Sandra kennel Huskylyan Fri, February 25, 2011 10:05:28

Menar du mig?!? He he he. Det är Bruno. Om du menar han med upprullad svans. Han är precis över året gammal. Kullbror med hunden på bilden under, Balou.

Posted by Marlene Wed, February 23, 2011 17:20:15

Kul med uppdateringar! Vem är snyggingen på översta bilden?