Huskylyan

Huskylyan

Tiden står inte still

Nu har vi en bloggPosted by Sandra Olofsson Thu, March 03, 2011 21:49:04

Timmarna går, dagarna flyter på och veckorna passerar. Sitter här på kvällskvisten och inser att lilla Maja snart inte är så liten längre. Hon fyller nämligen 2 år nästa vecka. Vart tar tiden vägen? Det känns som igår när man tänker tillbaka på Ystads BB. Hon var så liten och skör. Nu är det en tjej full av energi och egen vilja. På papperna från BB stod det: " och ut kom en bestämd liten tjej". De skulle bara veta. . . . Någon mer bestämd person får man leta efter :)Maja med sin bästis Dixie( även kallad Ica av Maja).

I veckan fick jag glada nyheter. Niklas, Sven och Phoebe( Huskylyan Amber) ska tävla VM i Norge. Superkul och ett STORT lycka till.

Teddy Kårwik har tävlat framgångsrikt med Dio. Senaste tävlingen som var SM kom han 4 med Dio i led.

Känns skönt att hundarna har hamnat i rätt händer. Även om det har känts tungt att sälja så ångrar jag inte beslutet. Så bra hundar ska inte få förfalla. De är de bästa hundar vi någonsin haft och jag saknar dem dagligen. Men när man så tittar på tävlingsresultaten värmer det i hjärtat.

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Lorina Stenwall Wed, October 05, 2011 10:09:06

Hej! Jag vill gärna köpa 2 st plädar av dig. Med de olika rovdjur/fåglar på. Hur går vi till väga? Mvh Lorina...lorina77@hotmail.com

Posted by Lorina Stenwall Wed, October 05, 2011 10:06:25

Hej! Jag vill gärna köpa 2 st plädar av dig. Med de olika rovdjur/fåglar på. Hur går vi till väga? Mvh Lorina